Skip to content

Digitaal onderwijs

Digitaal onderwijs

Zoeken

Wij geloven in een goede mix van boeken en digitale middelen. Je leert goed als je plant in een agenda, aantekeningen maakt in een schrift en wiskundeopdrachten op ruitjespapier uitwerkt. Maar digitale hulpmiddelen zijn niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Daarom werkt elke leerling met een eigen laptop. Hij wordt verstrekt door school.

Natuurlijk kun je de laptop ook privé gebruiken, thuis. Als je dit wilt, betaal je slechts dertig euro per jaar. Is dat lastig vanwege de financiële mogelijkheden, dan zijn er opties. Daarover lees je meer op deze pagina.

Hoe je de laptop gebruikt, verschilt per vak. Je kunt online iets opzoeken, digitale boeken doorbladeren of werken met online lesmateriaal. Werkstukken of presentaties kun je in de klas maken op je eigen device.

Omdat we het belangrijk vinden dat je goed leert werken met een laptop, schenken we op het Vakcollege Helmond aandacht aan digitale vaardigheden. Je leert werken in programma’s als Word, Excel en Powerpoint. Altijd handig voor later!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.