Skip to content

Aanmelden

Aanmelden

Zoeken

Voor het schooljaar 2023-2024 is het Vakcollege Helmond vol. Dit geldt voor voor alle leerjaren, voor alle drie de afdelingen en de oriëntatieklas .

Het aanmelden van nieuwe leerlingen voor schooljaar 2024-2025 is gepland op woensdag 27 en donderdag 28 maart 2024. Inschrijven op het Vakcollege Helmond kan op beide dagen van 15.00-17.00 uur en van 19.00-20.30 uur. U hoeft hier geen afspraak voor te maken.

Wat heeft u nodig om uw zoon/dochter in te schrijven:

  • Een geldig legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Het burgerservicenummer (BSN) van uw zoon/dochter
  • Indien beschikbaar vanuit de basisschool: een origineel adviesformulier van de basisschool
  • Indien van toepassing: een kopie van de verklaring dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Aanmelden?

Kom dan naar de inschrijfdagen op woensdag 27 en donderdag 28 maart. Het aanmeldformulier vullen we samen met u in. Het aanmeldingsformulier moet ondertekend worden door tenminste één ouder/verzorger. Het Vakcollege Helmond gaat ervan uit dat de beide ouders (indien beide ouders gezag hebben) akkoord gaan met de inschrijving van het kind op het Vakcollege Helmond. Wij kunnen de inschrijving niet in behandeling nemen als blijkt dat gegevens of bijbehorende bescheiden niet volledig of voldoende zijn of naar waarheid zijn ingevuld. Uiteraard kunnen deze bescheiden alsnog binnen de dan gestelde termijn aangeleverd worden.

Vragen?

Heeft u vragen over de aanmelding? Stuur dan een e-mail naar groep8@vakcollege.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor meer informatie over de procedure rondom het aanmelden

Procedure aanmelden

 

Tijdens de inschrijfavonden vullen wij samen met u het inschrijfformulier in. Onderstaand kunt u alvast een kijkje nemen in het inschrijfformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.