Skip to content

Aanmelden

Aanmelden

Zoeken

Aanmeldingen schooljaar 2024-2025

Het aanmelden van nieuwe leerlingen voor schooljaar 2024-2025 was dit jaar op woensdag 27 en donderdag 28 maart 2024. Wilt u uw zoon/dochter inschrijven voor komend schooljaar? Dat is nog mogelijk bij de sector Techniek en Zorg & Welzijn. De afdeling Economie & Ondernemen is vol.

Wat heeft u nodig om uw zoon/dochter in te schrijven:

  • Een geldig legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Het burgerservicenummer (BSN) van uw zoon/dochter
  • Indien beschikbaar vanuit de basisschool: een origineel adviesformulier van de basisschool
  • Indien van toepassing: een kopie van de verklaring dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Aanmelden klas 1 schooljaar 2024-2025

De inschrijfdagen waren dit jaar op woensdag 27 en donderdag 28 maart. Wilt u uw zoon/dochter nog inschrijven voor komend schooljaar? Dat is nog mogelijk bij de sector Techniek en Zorg & Welzijn. De afdeling Economie & Ondernemen is vol. Voor het maken van een afspraak kunt u een e-mail sturen naar groep8@vakcollege.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Het aanmeldformulier vullen we samen met u in. Het aanmeldingsformulier moet ondertekend worden door tenminste één ouder/verzorger. Het Vakcollege Helmond gaat ervan uit dat de beide ouders (indien beide ouders gezag hebben) akkoord gaan met de inschrijving van het kind op het Vakcollege Helmond. Wij kunnen de inschrijving niet in behandeling nemen als blijkt dat gegevens of bijbehorende bescheiden niet volledig of voldoende zijn of naar waarheid zijn ingevuld. Uiteraard kunnen deze bescheiden alsnog binnen de dan gestelde termijn aangeleverd worden.

Aanmelden klas 2 en 3 schooljaar 2024-2025

Bij het toelatingsbeleid van het Vakcollege Helmond hebben we te maken met een maximale opnamecapaciteit (maximaal aantal leerlingen per groep in combinatie met het aantal lokalen in het gebouw en beschikbare leerkrachten). Alle ‘plekken’ voor schooljaar 2024-2025 zijn nu per 28 mei 2024 volledig gevuld. Dit betekent dat we op dit moment bij een aanmelding werken met een wachtlijst. Op het moment dat er een plek vrijkomt, zullen we met u contact opnemen en de aanmelding in behandeling nemen.

Vragen?

Heeft u vragen over de aanmelding? Stuur dan een e-mail naar groep8@vakcollege.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor meer informatie over de procedure rondom het aanmelden

Procedure aanmelden

Tijdens de inschrijfavonden vullen wij samen met u het inschrijfformulier in. Onderstaand kunt u alvast een kijkje nemen in het inschrijfformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.