Skip to content

Actueel

Actueel

Zoeken

We zijn volop actief op social media. Hieronder vind je een mooi overzicht van recente activiteiten van onze leerlingen. Voor een overzicht van nieuwsartikelen klik je op de knop hieronder.

Nieuwe video, link in bio.Wat. Een. Jaar.Het schooljaar van OMO Scholengroep Helmond in 6 minute....
Nieuwe video, link in bio.
Wat. Een. Jaar.
Het schooljaar van OMO Scholengroep Helmond in 6 minuten.
Alle collega's van Vakcollege Helmond, Praktijkschool Helmond, Carolus Borromeus College en Dr. Knippenbergcollege wensen leerlingen, ouders en alle anderen in onze omgeving een ...
Veel verschillende docenten zijn al enige tijd bezig met een cursus. Ze behalen een certificaat ....
Veel verschillende docenten zijn al enige tijd bezig met een cursus. Ze behalen een certificaat waarmee ze na de zomer effectieve trainingen weerbaarheid kunnen geven aan leerlingen. Weerbaarheid komt terug in met name de onderbouw, in mentorlessen en de gymlessen. ...
Gezelligheid! De derdeklassers worden vandaag in het zonnetje gezet, morgen zijn de eerste en tw....
Gezelligheid! De derdeklassers worden vandaag in het zonnetje gezet, morgen zijn de eerste en tweede klas aan de beurt. Van een echt zonnetje is geen sprake, maar dat mag de pret niet drukken. Muziek schalt door de school!
Nieuwe video, link in bio! Mooie woorden van onze docenten gericht aan de geslaagden 🤩
Nieuwe video, link in bio! Mooie woorden van onze docenten gericht aan de geslaagden 🤩
Wij wensen al onze geslaagden een gouden toekomst!
Wij wensen al onze geslaagden een gouden toekomst! Docenten van Vakcollege Helmond feliciteren alle geslaagden. Op naar een gelukkige en succesvolle toekomst - maar eerst een fijne vakantie!
Wij wensen jullie allemaal heel veel succes bij de toetsweek!! Laatste loodjes: ga er nog even g....
Wij wensen jullie allemaal heel veel succes bij de toetsweek!! Laatste loodjes: ga er nog even goed voor zitten. 🍀
En ook de dames en heren van Techniek hebben hun diploma! Wat een geslaagde dag. Geniet allemaal....
En ook de dames en heren van Techniek hebben hun diploma! Wat een geslaagde dag. Geniet allemaal van jullie succes!
En dat was Zorg&Welzijn! Allemaal blije geslaagden bij onze school en eentje maakte alles noodge....
En dat was Zorg&Welzijn! Allemaal blije geslaagden bij onze school en eentje maakte alles noodgedwongen mee via de telefoon. Iedereen nogmaals gefeliciteerd en geniet van jullie vakantie!
Diplomauitreiking 2021: Economie en Ondernemen is geweest, straks de andere twee afdelingen! We ....
Diplomauitreiking 2021: Economie en Ondernemen is geweest, straks de andere twee afdelingen! We worden heel gelukkig van al die blije leerlingen en hun familie! Lekker sfeertje hier bij het Vakcollege!
Diploma’s voor onze geslaagden: de voorbereidingen zijn in volle gang en we maken er een topdag van!
Diploma’s voor onze geslaagden: de voorbereidingen zijn in volle gang en we maken er een topdag van!
Vrijdag waren er culturele workshops voor al onze derdejaars leerlingen: slapstick, hiphop dance....
Vrijdag waren er culturele workshops voor al onze derdejaars leerlingen: slapstick, hiphop dance, stagefighting en circus. Ook online waren er leuke activiteiten: een rondleiding door het Groninger Museum, cartoon tekenen en ontmoetingen met metal artiest Kevin Storm en Tim Handsome ...
Deze eersteklassers van Zorg&Welzijn zijn de dag goed begonnen! Lekker, Melika, Jénaya en Julia!
Deze eersteklassers van Zorg&Welzijn zijn de dag goed begonnen! Lekker, Melika, Jénaya en Julia!
Belangrijk voor derdeklassers! :)
Belangrijk voor derdeklassers! 🙂
Ze druppelen binnen, de jongens en meiden die na een herkansing alsnog geslaagd zijn. Proficiat ....
Ze druppelen binnen, de jongens en meiden die na een herkansing alsnog geslaagd zijn. Proficiat allemaal! Op de foto twee kanjers van Economie & Ondernemen.
Vakcollege Helmond nam vandaag afscheid van een gewaardeerd collega die vele jaren bij ons werkt....
Vakcollege Helmond nam vandaag afscheid van een gewaardeerd collega die vele jaren bij ons werkte. Rupert Vanterpool is begonnen aan een welverdiend pensioen. Wij wensen hem nog veel gelukkige jaren!
Een mooi artikel in de krant vandaag met onder meer drie van onze toppers aan het woord!
Een mooi artikel in de krant vandaag met onder meer drie van onze toppers aan het woord!
Yes!! Bijna al onze kandidaten zijn geslaagd en we hebben veel vertrouwen in de herkansers. Zoju....
Yes!! Bijna al onze kandidaten zijn geslaagd en we hebben veel vertrouwen in de herkansers. Zojuist zijn de cijferlijsten en examenvlaggen opgehaald. Wat een kanjers allemaal!!!
#trots
Onze school is weer open en dus zijn onze bewoners weer terug! In december gingen dezelfde leerl....
Onze school is weer open en dus zijn onze bewoners weer terug! In december gingen dezelfde leerlingen ermee op de foto, nu zijn de corona-perspectieven een stuk beter - en onze ratten een stuk groter. Van links maar rechts Michelle ...
Onze afdeling Zorg & Welzijn: een film door Amal en Lynn
Onze afdeling Zorg & Welzijn: een film door Amal en Lynn Afgelopen week hebben onze brugklassers Amal en Lynn een hele leuke vlog gemaakt over hun afdeling Zorg & Welzijn. Zonder script of brainstorm: gewoon de camera pakken en enthousiast vertellen! Trots op deze toppers 🙂
Een schooldag op het Vakcollege Helmond
Een schooldag op het Vakcollege Helmond Geen open dag dit jaar, dus maakten we met leerlingen een hele mooie video over onze school. We bekijken alle afdelingen: Techniek, Economie & Ondernemen en Zorg & Welzijn. Maar we kijken ook naar de algemene vakken, onze ondersteuning, leuke ...
Vakcollege Helmond: elke dag weer een feestje.
Vakcollege Helmond: elke dag weer een feestje. We trekken er veel op uit met onze leerlingen, in binnen- en buitenland, maar ook in onze eigen omgeving maken we er een mooie schooltijd van. Binnen en buiten de les hebben we een fijne tijd samen. Vakcollege Helmond: leren, ...
Vakcollege live!
Vakcollege live! Speciale info-livestream voor ouders van groep 8 en alle andere geïnteresseerden! Maandag 23 november 2020, 19:30 uur.
Ecologie
Ecologie Soms komen er projectresultaten voorbij waar we stil van worden. Wat een topwerk van Elena Eperjesy uit Z4k. Een film over ecologie: kijk en leer!
Vakcollege Helmond: brugklassers aan het woord
Vakcollege Helmond: brugklassers aan het woord Op het Vakcollege Helmond hebben we drie afdelingen: Techniek, Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen. Hoe vinden onze brugklassers het op onze school? We laten er zes aan het woord.
Sportdag Vakcollege Helmond 2020
Sportdag Vakcollege Helmond 2020 Nagenieten van onze sportdag van vrijdag 4 september, met deze mooie drone-montage van meneer Hack!
Onze leerlingen laten zich zien!
Onze leerlingen laten zich zien! Het begon drie jaar geleden met Ready to Rock, nu kunnen leerlingen van Vakcollege Helmond en Praktijkschool Helmond naast zingen en instrumenten leren bespelen ook dansen, videoclips maken, rappen, dj/vj-technieken leren en decors bouwen. Een performance zat er niet in ...
Diploma-uitreiking Vakcollege Helmond 2020 - the movie
Diploma-uitreiking Vakcollege Helmond 2020 - the movie Hier is ie dan, de complete video die Ronny Hack maakte over de diploma-uitreiking van het Vakcollege Helmond, 25 juni 2020.

Laad meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.