Skip to content

Actueel

Actueel

Zoeken

We zijn volop actief op social media. Hieronder vind je een mooi overzicht van recente activiteiten van onze leerlingen. Voor een overzicht van nieuwsartikelen klik je op de knop hieronder.

Vakcollege live!
Vakcollege live! Speciale info-livestream voor ouders van groep 8 en alle andere geïnteresseerden! Maandag 23 november 2020, 19:30 uur.
Ecologie
Ecologie Soms komen er projectresultaten voorbij waar we stil van worden. Wat een topwerk van Elena Eperjesy uit Z4k. Een film over ecologie: kijk en leer!
Vakcollege Helmond: brugklassers aan het woord
Vakcollege Helmond: brugklassers aan het woord Op het Vakcollege Helmond hebben we drie afdelingen: Techniek, Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen. Hoe vinden onze brugklassers het op onze school? We laten er zes aan het woord.
Sportdag Vakcollege Helmond 2020
Sportdag Vakcollege Helmond 2020 Nagenieten van onze sportdag van vrijdag 4 september, met deze mooie drone-montage van meneer Hack!
Onze leerlingen laten zich zien!
Onze leerlingen laten zich zien! Het begon drie jaar geleden met Ready to Rock, nu kunnen leerlingen van Vakcollege Helmond en Praktijkschool Helmond naast zingen en instrumenten leren bespelen ook dansen, videoclips maken, rappen, dj/vj-technieken leren en decors bouwen. Een performance zat er niet in ...
Diploma-uitreiking Vakcollege Helmond 2020 - the movie
Diploma-uitreiking Vakcollege Helmond 2020 - the movie Hier is ie dan, de complete video die Ronny Hack maakte over de diploma-uitreiking van het Vakcollege Helmond, 25 juni 2020.
Lipdub door leerlingen Vakcollege Helmond bij opening na verbouwing
Lipdub door leerlingen Vakcollege Helmond bij opening na verbouwing Na een grote verbouwing is Vakcollege Helmond mooier dan ooit. Onze leerlingen maakten deze mooie lipdub. Hij werd getoond bij de officiële opening!
Sportdag Vakcollege Helmond 2019
Sportdag Vakcollege Helmond 2019 Meneer Hack heeft een drone en daarmee maakte hij deze impressie van de sportdag van het Vakcollege Helmond, op 23 augustus 2019! Wij danken de organisatie, voetbalclub Helmondia voor de locatie en natuurlijk al onze fanatieke leerlingen en docenten voor ...
Het Vakcollege Helmond in 2018-2019
Het Vakcollege Helmond in 2018-2019 Wat gebeurde er weer ontzettend veel dit schooljaar op het Vakcollege Helmond. In deze video laten we je zien hoe een jaar er bij ons uitziet. Wij wensen jullie allemaal een geweldige zomervakantie!
Vakcollege Helmond neemt afscheid van geslaagden
Vakcollege Helmond neemt afscheid van geslaagden Met persoonlijke boodschappen lieten we onze leerlingen weten hoe trots we op ze zijn! Vakcollege Helmond nam op 26 juni 2019 afscheid van de vakmensen van morgen. Veel succes bij jullie vervolgopleiding en carrière!
Onderbouwfeest Vakcollege Helmond: Neon Summer Party
Onderbouwfeest Vakcollege Helmond: Neon Summer Party Op vrijdag 21 juni is ons onderbouwfeest in de business-club van Helmond Sport! Als je in de eerste of tweede klas zit, ben je van harte welkom! Simone, Iris en Danique vertellen er meer over in dit filmpje.
Ready to Rock en Ready to Move: Vakcollege Helmond en Praktijkschool Helmond
Ready to Rock en Ready to Move: Vakcollege Helmond en Praktijkschool Helmond Na maanden repeteren was het op dinsdag 21 mei 2019 zover: leerlingen van Vakcollege Helmond en Praktijkschool Helmond hadden hun concert voor klasgenoten. Het project Ready to Move en Ready to Rock is al twee jaar een groot succes. Alles ...
Gala 2019 - Vakcollege Helmond
Gala 2019 - Vakcollege Helmond Op vrijdag 12 april 2019 hebben derde- en vierdeklassers van Vakcollege Helmond genoten van het jaarlijkse gala voor de bovenbouw! De entree was spectaculair, de dj's waren in vorm en het optreden van Xerxes Naseri was een mooie kers op ...
Het Vakcollege Helmond in beeld
Het Vakcollege Helmond in beeld Vakcollege Helmond: voor de vakmensen van morgen. Teamleiders, leerlingen en een ouder over de school waar ze zo trots op zijn. Dronebeelden en prachtige foto's ondersteunen hun verhaal.
Vakcollege Helmond: 2017-2018 in beeld
Vakcollege Helmond: 2017-2018 in beeld Op het Vakcollege Helmond gebeurt iedere dag wel iets bijzonders. De mooiste herinneringen van het schooljaar 2017-2018 zie je terug in deze video! Wij wensen iedereen een hele fijne en welverdiende zomervakantie.
Het Vakcollege Helmond spreekt drie talen
Het Vakcollege Helmond spreekt drie talen Welke taal wil jij leren spreken op het Vakcollege Helmond? Op onze afdelingen Techniek, Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen laten onze leerlingen zien hoe zij hun talen machtig zijn.
Vakcollege Helmond : vakmensenwerk
Vakcollege Helmond : vakmensenwerk Op het Vakcollege is iedereen gelijk zonder hetzelfde te zijn. We zijn een bonte en dynamische verzameling van jongvolwassenen. We leren van elkaar en mét elkaar. Leven in het nu, gedreven om kansen te verzilveren.
Onze leerlingen zijn de vakmensen ...
Vakcollege Helmond 2013 : Sinterklaas
Vakcollege Helmond 2013 : Sinterklaas Het Vakcollege Helmond had de eer om Sinterklaas en zijn pieten te helpen bij de intocht in Helmond op 17 november !

Laad meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.