Skip to content

Actueel

Actueel

Zoeken

We zijn volop actief op social media. Hieronder vind je een mooi overzicht van recente activiteiten van onze leerlingen. Voor een overzicht van nieuwsartikelen klik je op de knop hieronder.

Goedemorgen leerlingen! Volgende week nemen we onze eerste podcast op. We zoeken nog een paar le....
Goedemorgen leerlingen! Volgende week nemen we onze eerste podcast op. We zoeken nog een paar leerlingen die met ons mee willen praten over dit schooljaar. We blikken terug en kijken vooruit. Gewoon tijdens de les! Mail voicesof@vakcollege.nl om je aan ...
Achter de schermen zijn we druk bezig met het invullen van het programma voor basisschoolleerlin....
Achter de schermen zijn we druk bezig met het invullen van het programma voor basisschoolleerlingen en hun ouders. Kijk hieronder voor de agenda en veel meer info vind je op www.vakcollege.nl.
We hebben sinds vandaag niet alleen nieuwe logo's, we lanceerden ook het schoolplan 2022-2026. H....
We hebben sinds vandaag niet alleen nieuwe logo's, we lanceerden ook het schoolplan 2022-2026. Het kreeg als titel mee: Het beste voor jezelf én elkaar. Je vindt het document op deze pagina:
omoscholengroephelmond.nl/over-ons/
Nieuwe logo's voor OMO Scholengroep Helmond. Voor Vakcollege Helmond, Praktijkschool Helmond, he....
Nieuwe logo's voor OMO Scholengroep Helmond. Voor Vakcollege Helmond, Praktijkschool Helmond, het Carolus Borromeus College en het Dr. Knippenbergcollege. Natuurlijk werd ook 't bovenschoolse logo aangepakt. We horen bij elkaar, dat is nu duidelijker dan ooit. Een nieuw gezicht!
Happy New Year namens Vakcollege Helmond!Goed nieuws:- de vakantie duurt nog zes dagen- gewoon l....
Happy New Year namens Vakcollege Helmond!
Goed nieuws:
- de vakantie duurt nog zes dagen
- gewoon les in de klas!!
Op naar een mooie tweede helft van het schooljaar. Tot maandag!
Een onbevredigend einde van een hectisch jaar, veel liever hadden we nu met alle klassen de kers....
Een onbevredigend einde van een hectisch jaar, veel liever hadden we nu met alle klassen de kerstvakantie ingeluid. Het is niet anders. Wij van OMO Scholengroep Helmond wensen iedereen hele fijne feestdagen. Geniet van elkaar en van even wat anders. ...
Foto’s van onze vierdejaars leerlingen Finn, Isis en Floor op hun stage. Niets zo waardevol vo....
Foto’s van onze vierdejaars leerlingen Finn, Isis en Floor op hun stage. Niets zo waardevol voor onze leerlingen als ervaringen in de praktijk. Dit lag lange tijd stil en wij zijn dankbaar dat ze nu door konden gaan voor al ...
Ontzettend leuk: oud-leerling Mouad is veelbelovend als artiest en voor zijn nieuwe videoclip ki....
Ontzettend leuk: oud-leerling Mouad is veelbelovend als artiest en voor zijn nieuwe videoclip kiest hij zijn oude school als filmlocatie. Op de foto allerlei vrienden van diverse scholen in de omgeving, ook enkele oud-leerlingen van ons. Een gezellige drukte hier ...
We staan op Spotify!!! Zie @voicesofvakcollege en zoek ons op!
We staan op Spotify!!! Zie @voicesofvakcollege en zoek ons op!
Binnenkort meer… 😁Volg @voicesofvakcollege 🎙
Binnenkort meer… 😁
Volg @voicesofvakcollege 🎙
Taaldorp Engels. De leerlingen voeren Engelse gesprekken in de winkel, het restaurant, de markt,....
Taaldorp Engels. De leerlingen voeren Engelse gesprekken in de winkel, het restaurant, de markt, de scootergarage en in de nagelsalon. Excellent work, students!
Genoten van de creatieve workshops vandaag voor alle tweedeklassers!
Genoten van de creatieve workshops vandaag voor alle tweedeklassers!
Leerjaar 3 is naar de voorstelling 'Amar speelt Spot' geweest in het Annatheater. Amar en Mikael....
Leerjaar 3 is naar de voorstelling 'Amar speelt Spot' geweest in het Annatheater. Amar en Mikael lieten onze leerlingen lachen en nadenken over vooroordelen, vriendschap en loyaliteit. Fijn dat dit door kon gaan op verantwoorde wijze!
🎄 🤶 Christmas is comin’ en de afdeling Economie en Ondernemen versiert het gebouw!
🎄 🤶 Christmas is comin’ en de afdeling Economie en Ondernemen versiert het gebouw!
Toetsweek 1 van dit schooljaar.Heel veel succes allemaal!!
Toetsweek 1 van dit schooljaar.
Heel veel succes allemaal!!
Wij kijken terug op een fijne voorlichtingsavond met ouders van groep 8. Dankjewel allemaal voor....
Wij kijken terug op een fijne voorlichtingsavond met ouders van groep 8. Dankjewel allemaal voor jullie komst! Wij hopen dat u ons bij vragen weet te vinden 🙂
Maandenlang tourde @waskracht_helmond door de stad, de grote finale was gisteren in de sfeervoll....
Maandenlang tourde @waskracht_helmond door de stad, de grote finale was gisteren in de sfeervolle plaza van onze school. Er was een diner vooraf en onze leerlingen hebben geweldig geholpen! Aan de show deden ook collega’s mee. Een mooie avond!
Een warm welkom aan de groepen 8 van OBS De Rietpluim, Kindcentrum Westwijzer en In het Hart van....
Een warm welkom aan de groepen 8 van OBS De Rietpluim, Kindcentrum Westwijzer en In het Hart van het Hout! Dankjewel voor de leuke ochtend!
Yes! We zijn weer begonnen met onze jaarlijkse groep 8-bezoeken! Altijd leuk om het enthousiasme....
Yes! We zijn weer begonnen met onze jaarlijkse groep 8-bezoeken! Altijd leuk om het enthousiasme te zien op onze afdelingen. Hopelijk hebben jullie het leuk gehad, Silvester-Bernadette, OBS ‘t Hout, De Mozaïek, De Straap en Puur Sang!
Wij wensen al onze geslaagden een gouden toekomst!
Wij wensen al onze geslaagden een gouden toekomst! Docenten van Vakcollege Helmond feliciteren alle geslaagden. Op naar een gelukkige en succesvolle toekomst - maar eerst een fijne vakantie!
Onze afdeling Zorg & Welzijn: een film door Amal en Lynn
Onze afdeling Zorg & Welzijn: een film door Amal en Lynn Afgelopen week hebben onze brugklassers Amal en Lynn een hele leuke vlog gemaakt over hun afdeling Zorg & Welzijn. Zonder script of brainstorm: gewoon de camera pakken en enthousiast vertellen! Trots op deze toppers 🙂
Een schooldag op het Vakcollege Helmond
Een schooldag op het Vakcollege Helmond Geen open dag dit jaar, dus maakten we met leerlingen een hele mooie video over onze school. We bekijken alle afdelingen: Techniek, Economie & Ondernemen en Zorg & Welzijn. Maar we kijken ook naar de algemene vakken, onze ondersteuning, leuke ...
Vakcollege Helmond: elke dag weer een feestje.
Vakcollege Helmond: elke dag weer een feestje. We trekken er veel op uit met onze leerlingen, in binnen- en buitenland, maar ook in onze eigen omgeving maken we er een mooie schooltijd van. Binnen en buiten de les hebben we een fijne tijd samen. Vakcollege Helmond: leren, ...
Vakcollege live!
Vakcollege live! Speciale info-livestream voor ouders van groep 8 en alle andere geïnteresseerden! Maandag 23 november 2020, 19:30 uur.
Ecologie
Ecologie Soms komen er projectresultaten voorbij waar we stil van worden. Wat een topwerk van Elena Eperjesy uit Z4k. Een film over ecologie: kijk en leer!
Vakcollege Helmond: brugklassers aan het woord
Vakcollege Helmond: brugklassers aan het woord Op het Vakcollege Helmond hebben we drie afdelingen: Techniek, Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen. Hoe vinden onze brugklassers het op onze school? We laten er zes aan het woord.
Sportdag Vakcollege Helmond 2020
Sportdag Vakcollege Helmond 2020 Nagenieten van onze sportdag van vrijdag 4 september, met deze mooie drone-montage van meneer Hack!
Onze leerlingen laten zich zien!
Onze leerlingen laten zich zien! Het begon drie jaar geleden met Ready to Rock, nu kunnen leerlingen van Vakcollege Helmond en Praktijkschool Helmond naast zingen en instrumenten leren bespelen ook dansen, videoclips maken, rappen, dj/vj-technieken leren en decors bouwen. Een performance zat er niet in ...
Diploma-uitreiking Vakcollege Helmond 2020 - the movie
Diploma-uitreiking Vakcollege Helmond 2020 - the movie Hier is ie dan, de complete video die Ronny Hack maakte over de diploma-uitreiking van het Vakcollege Helmond, 25 juni 2020.

Laad meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.