Skip to content

Groep 8

Groep 8

Zoeken

Welkom op de website van het Vakcollege Helmond! Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina voor leerlingen van groep 8. Voor jou breekt een spannende tijd aan, want je kiest in groep 8 voor een middelbare school in de regio. Samen met je ouders/verzorgers maak je een keuze voor de school die het beste bij je past.

Hieronder vind je het voorlichtingsprogramma groep 8 van onze school.

Activiteit
Tijdstip
Wanneer
Basisschoolbezoeken Week 47 (20 t/m 24 november)
Informatieavond groep 8 (alleen voor ouders)19.30 – 21.00 uurDonderdag 30 november 2023
Open Huis16.00 – 20.00 uurVrijdag 23 februari 2024

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten van ons voorlichtingsprogramma? Hieronder vind je een korte uitleg per onderdeel.

Basisschoolbezoek

In week 47 (20 t/m 24 november 2023) breng je samen met je klas een bezoek aan onze school. Tijdens dit bezoek krijg je een goed beeld van onze school. Na een korte introductie neem je deel aan leuke en leerzame activiteiten op de drie afdelingen. Je gaat zelf aan de slag bij Economie & OndernemenTechniek en Zorg & Welzijn. Zo kun je zien wat je bij ons op school allemaal kunt leren.

Je hoort op de basisschool wanneer jullie school op bezoek gaat bij het Vakcollege Helmond.

Informatieavond ouders groep 8 leerlingen

Deze avond is speciaal voor je ouders. Op deze avond maken ze kennis met onze school. We vertellen alles over ons onderwijs, onze speerpunten, onze ondersteuning en onze activiteiten. De informatieavond vond plaats op donderdag 30 november 2023.

Open Huis

Ons Open Huis is op vrijdag 23 februari van 16:00 tot 20:00 uur. Iedereen is op deze dag van harte welkom.  Kom alles te weten over de drie afdelingen, onze algemene vakken, de jeugdopleiding van Helmond Sport, ondersteuning, cultuur, al onze activiteiten en nog veel meer. 

Zijn er nu al specifieke vragen? Mail dan naar groep8@vakcollege.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.