Skip to content

Feesten en sporten

Feesten en sporten

Zoeken

Onderbouwfeest, Halloweenfeest. De kerstviering en de paasviering. Gezelligheid met Sinterklaas, een beachparty en het jaarlijkse gala voor de bovenbouw. Op het Vakcollege Helmond houden we wel van een feestje. Dé manier om elkaar eens te zien in een andere setting. Samen met de leerlingenraad bedenken we steeds weer de leukste feesten!

In beweging
Ieder jaar in de eerste week: de sportdag. We hebben altijd geluk met een stralende zon in de tweede helft van augustus en niet iedereen houdt het droog… Sporten blijft belangrijk tijdens het hele schooljaar dat volgt. De gymlessen zijn uitdagend en gevarieerd en we gaan regelmatig naar leuke plekken in de regio. Zo hebben we enkele weken achter elkaar Sportoriëntatie. Binnen en vooral buiten de school komen vierdejaars leerlingen het hele jaar door in aanraking met veel verschillende sporten. Ze kiezen zelf hun programma. Het enthousiasme is groot!

Laat het maar eens zien
Wil je meedoen aan Olympic Moves, de grootste schoolsportcompetitie van Nederland? We hebben ieder jaar enkele voetbalelftallen die meedoen. Hoogtepunt in de voorbereiding is altijd de wedstrijd tegen docenten. Hét moment om je leraar te dollen met jouw talent. De leerlingen winnen meestal; in 2019 werden ze zelfs kampioen van de hele regio!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.