Skip to content

Meeloopmiddag

Meeloopmiddag

Zoeken

LET OP: meeloopmiddagen organiseerden we in de corona-jaren. Als we ze ooit nog eens gaan organiseren, communiceren we dat hier, via de socials én via de docenten van de basisschool. Voor schooljaar 2022-2023 zijn er geen meeloopmiddagen gepland. Tenzij corona opnieuw roet in het eten gooit…

Jezelf in groep 8 al een brugklasser voelen? Dat kan! Je bent namelijk van harte welkom om naar onze school te komen tijdens onze meeloopmiddagen! Voorlopig staan de lichten nog op groen voor deze dagen; we houden iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen.

Je krijgt informatie over het Vakcollege Helmond, loopt rond door onze school, je ontmoet docenten: tijdens deze middag zit je niet stil. Je gaat aan de slag op de afdelingen Techniek, Economie & Ondernemen en Zorg & Welzijn. Kortom, je maakt de middelbare school mee terwijl je nog niet eens in de brugklas zit!

Zit je in groep 8 en heb je interesse?
Schrijf je in via een e-mail naar groep8@vakcollege.nl en vermeld daarin hoe je heet (voornaam en achternaam), op welke basisschool je zit en natuurlijk op welke middag je wilt komen! Je kunt dat e-mailadres ook gebruiken als je nog vragen hebt.

Heel graag tot dan!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.