Skip to content

Aanmelden

Aanmelden

Zoeken

Het aanmelden van nieuwe leerlingen voor schooljaar 2023-2024 doen we dit schooljaar op 7 en 8 maart 2023. Inschrijven op het Vakcollege Helmond kan op beide dagen van 15.00-17.00 uur en van 19.00-20.30 uur.

Wat heeft u nodig om uw zoon/dochter in te schrijven:

  • Een geldig legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Het burgerservicenummer (BSN) van uw zoon/dochter
  • Indien beschikbaar vanuit de basisschool: een origineel adviesformulier van de basisschool
  • Indien van toepassing: een kopie van de verklaring dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Aanmelden?

Onderstaand vindt u de inschrijfformulieren. ijdens de aanmelddagen vullen we deze formulieren samen met u in. U kunt het thuis invullen en uitgeprint meenemen. Lukt dit niet? Geen nood, we kunnen ook samen invullen op school. Voor de snelle voortgang verdient een ingevuld formulier wel de voorkeur.

Vragen?

Heeft u vragen over de aanmelding of over bovenstaande inform-atie? Neem contact op met mevrouw Veerle van Schaijk, via v.vanschaijk@omosghelmond.nl.

Het aanmeldingsformulier moet ondertekend worden door tenminste één ouder/verzorger. Het Vakcollege Helmond gaat ervan uit dat de beide ouders (indien beide ouders gezag hebben) akkoord gaan met de inschrijving van het kind op het Vakcollege Helmond. Wij kunnen de inschrijving niet in behandeling nemen als blijkt dat gegevens of bijbehorende bescheiden niet volledig of voldoende zijn of naar waarheid zijn ingevuld. Uiteraard kunnen ouders/verzorgers deze bescheiden alsnog binnen de dan gestelde termijn aanleveren.

Bijgesteld advies n.a.v. eindtoets?

Soms komt het voor dat het advies van de basisschool nog wordt bijgesteld naar aanleiding van de uitslag van de eindtoets die je hebt gemaakt.

Heb je een herzien advies maar ben je nog niet aangemeld? Dan verzoeken we je om contact op te nemen met Veerle van Schaijk (v.vanschaijk@omosghelmond.nl). Zij maakt een afspraak voor de aanmelding.

Ben je al toegelaten en is je advies herzien? Dan verzoeken we je om het nieuwe adviesformulier af te komen geven op school of te mailen naar groep8@vakcollege.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.