Skip to content

Voices Of Vakcollege

Voices Of Vakcollege

Zoeken

Onze podcasts

De eerste vmbo-podcast van Nederland!
Verhalen van onze school in Helmond, met uiteenlopende gasten zoals leerlingen, docenten, ouders, ondernemers en vertegenwoordigers uit onder meer de sport, cultuur en de gemeente – partners van onze mooie school. Hieronder al onze uitzendingen! Uiteraard ook te vinden in Spotify.

Aflevering 5 (19-12-2022) is nu te luisteren op Youtube en Spotify
Ashanti (14) en Farah (13) over de eerste maanden van een schooljaar op Vakcollege Helmond. De introductieweek, de toetsweek, de activiteitenweek en meer! Daarnaast gingen we in gesprek met onze nieuwe rector, Emmeken van Heijden. Veel luisterplezier!

Aflevering 4 (27-06-2022) is nu te luisteren op Youtube en Spotify
De vierde podcast staat in het teken van leertips voor de naderende toetsweek. Met deze tips scoor je goeie cijfers voor je toetsweek op de middelbare school! Nina (14) en Brianne (15) praten mee en reageren op de tips. Wat werkt voor hen goed? En wat niet? Luister nu! 

Aflevering 3 (20-05-2022) is nu te luisteren op Youtube en Spotify
Dymfi (13) en Robin (14) over onder meer zomerkleding op school: wat kan wel, wat kan niet? We spreken meneer Niek over het leerlingenloket en meneer Delissen over een gaaf nieuw project. En meneer Grootenboer kijkt terug op de maatwerkweek. Meneer Marco wordt in het zonnetje gezet.

Aflevering 2 (14-03-2022) is nu te luisteren op Youtube en Spotify
Sidra (16) en Lynn (15) over examenstress. en de naderende verkiezingen. We spreken burgemeester Elly Blanksma en docent maatschappijleer Joep Korsten. En we zetten weer iemand in het zonnetje!

Aflevering 1 (06-02-2022) is nu te luisteren op Youtube en Spotify
Veerle (14) en Drazzic (16) over de stage, coronamaatregelen, mobiele telefoons tijdens de les en legaal spijbelen. Met ook meer info over de nieuwe Oriëntatieklas.

Leerlingen die mee hebben gepraat: dankjewel!

Ook meedoen?

Ook een keer meedoen aan onze podcast? Stuur een mail naar voicesof@vakcollege.nl. We vinden het heel erg leuk om met je in gesprek te gaan!

Namens het Vakcollege,

Krid Verbakel
Perry Vermeulen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.