Skip to content

Open Dag drukbezocht en sfeervol

Open Dag drukbezocht en sfeervol

Open Dag drukbezocht en sfeervol

Zoeken

Op zondag 4 februari was de jaarlijkse Open Dag van het Vakcollege Helmond. Nog nooit brachten zoveel bezoekers een kijkje in ons schoolgebouw. Dankzij hun enthousiasme en de inzet van ontzettend veel leerlingen van onze school, werd het een ontzettend leuke dag vol energie.

Bij binnenkomst zagen basisschoolleerlingen en hun ouders direct enkele highlights van de drie afdelingen van het Vakcollege. Hier kon informatie worden ingewonnen, maar vooral werd men hier aangespoord om de afdelingen zelf eens te bezoeken. Daar waren tal van activiteiten. Er werden schoonheidsbehandelingen aangeboden en volop gekookt, er gewerkt met hout, er werden professionele webshop-foto’s gemaakt en nog heel veel meer. Het is geen moment stil geweest bij Techniek, Zorg&Welzijn en Economie&Ondernemen.

De algemene vakken lieten zich net als vorig jaar zien met een populaire Escaperoom. Aan de hand van verschillende vragen konden plezier en educatie worden gecombineerd: zo lieten we zien hoe leren ook leuk kan zijn!

En dan waren er nog de verschillende kraampjes waar we alles vertelden over onder meer onze persoonlijke begeleiding, het cultuurprogramma, onze projecten rond internationalisering, onze grondige verbouwing en de activiteiten na school. Er zijn veel gesprekken geweest en we hebben genoten van de belangstelling.

We kijken allemaal terug op een waardevolle, fijne dag! Dank allemaal!

Foto’s terugzien? Dat kan hier.

Info

Delen!

Misschien ook leuk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.