Skip to content

Het nieuwe schooljaar is begonnen!

Het nieuwe schooljaar is begonnen!

Het nieuwe schooljaar is begonnen!

Zoeken

Vandaag, dinsdag 25 augustus, zijn al onze leerlingen weer begonnen! Het doet ons goed om iedereen weer te zien, na maanden van onderwijs op afstand en natuurlijk een lange zomervakantie. Hopelijk heeft iedereen fijne weken gehad.

Vandaag stond vooral in het teken van kennismaking, met elkaar en met de mentor. Alle klassen hebben leuke activiteiten ondernomen, zoals bowlen, striptekenen (foto hieronder), lunchen en midgetgolfen. Klassen van leerjaar 1 hebben een speurtocht gedaan binnen de school: een leuke manier om de nieuwe omgeving te leren kennen!

Iedereen heeft heel veel zin in het nieuwe schooljaar, natuurlijk is er ook een onzekere maar zeer belangrijke factor. Corona. In ons gebouw, flink gerenoveerd in 2018, is het bieden van gezond onderwijs gelukkig goed mogelijk. We doen er alles aan om voldoende te ventileren en er zijn maatregelen getroffen zoals verplicht eenrichtingsverkeer in de trappenhuizen en het bewaren van de afstand van 1,5 meter tussen leerlingen en personeel. De afstand is niet noodzakelijk bij leerlingen onderling.

Alle ouders hebben inmiddels alweer informatie ontvangen over hoe wij in deze bijzondere tijd onderwijs bieden; mocht het noodzakelijk zijn, dan volgt er natuurlijk nieuwe correspondentie. Als u vragen heeft, neemt u dan contact op met school.

Wij wensen al onze leerlingen een succesvol schooljaar toe, met naast mooie resultaten en groei natuurlijk ook heel veel plezier. We maken er een mooi jaar van!

 

Info

Delen!

Misschien ook leuk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.