Skip to content

Aanmelden

Aanmelden

Zoeken

Op maandag 9 en dinsdag 10 maart 2020 kunnen nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2020-2021 worden aangemeld. Wij vragen ouder(s)/verzorger(s) om dit persoonlijk te komen doen, samen met hun zoon of dochter. Dit kan op deze dagen van 15:30 tot 17:00 uur of van 19:00 tot 20:30 uur.

Let op:
Natuurlijk houden wij de richtlijnen van het RIVM rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Kunt u om welke reden dan ook niet naar school komen maandag of dinsdag, mail dan even naar secretariaat@omosghelmond.nl. We registreren uw aanmelding dan digitaal en maken met u een afspraak om elkaar op een ander moment te ontmoeten voor de formele afwikkeling. 

Het aanmeldingsformulier
Op het Vakcollege vullen we dit aanmeldingsformulier samen in. U hoeft dus thuis niets te doen. De pdf is wel hier te downloaden, zodat u alvast kunt zien wat we van u gaan vragen bij de inschrijving. Let op: uw kind aanmelden voor de syntheseklas is niet mogelijk. Wel kunt u bij de reguliere aanmelding de syntheseklas vermelden indien gewenst.

Neem bij de aanmeldingen het volgende mee:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Het burgerservicenummer (BSN) van de leerling
  • Het origineel adviesformulier van de basisschool
  • Als beide ouders niet de Nederlandse nationaliteit hebben, een kopie van het identiteitsbewijs van beide ouders
  • Eventueel een kopie van de verklaring van dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Bij het inschrijven informeren wij u over de toelatingsprocedure en beantwoorden we al uw vragen over de plaatsing en over de school in het algemeen.

Tijdens de aanmelding kan een leerling zich ook opgeven voor één van de meeloopdagen van onze beroepsafdelingen.

Beeldmateriaal en privacy

Op onze school worden foto’s en video’s gemaakt voor verschillende doeleinden. Bij het inschrijven geven wij u informatie over ons beleid en uw rechten. De informatie kunt u hier alvast lezen (PDF). U hoeft dit document niet thuis uit te printen. Meer informatie op onze pagina Privacy en beeldmateriaal.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.