Skip to content

Aanmelden

Aanmelden

Zoeken

Op 8 en 9 maart 2022 kunnen ouders en leerlingen naar het Vakcollege komen voor de aanmelding voor het schooljaar 2022-2023. Nog heel ver weg: alle informatie volgt hier zo snel mogelijk.

De informatie hieronder gaan we binnenkort actualiseren!

 

 

Graag meenemen:

  • Een geldig legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Het burgerservicenummer (BSN) van uw zoon/dochter
  • Indien beschikbaar vanuit de basisschool: een origineel adviesformulier van de basisschool
  • Eventueel een kopie van de verklaring van dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Vragen?

Heeft u vragen over de aanmelding of over bovenstaande informatie? Neem contact op met mevrouw Veerle van Schaijk, via v.vanschaijk@omosghelmond.nl. Of bel naar 0492-792020.

Het aanmeldingsformulier moet ondertekend worden door tenminste één ouder/verzorger. Het Vakcollege gaat ervan uit dat de beide ouders (indien beide ouders gezag hebben) akkoord gaan met de inschrijving van het kind op Vakcollege Helmond. Wij kunnen de inschrijving niet in behandeling nemen als blijkt dat gegevens of bijbehorende bescheiden niet volledig of voldoende zijn of naar waarheid zijn ingevuld. Uiteraard kunnen ouders/verzorgers deze bescheiden alsnog binnen de dan gestelde termijn aanleveren.

 

Beeldmateriaal en privacy

Op onze school worden foto’s en video’s gemaakt voor verschillende doeleinden. Bij het inschrijven geven wij u informatie over ons beleid en uw rechten. Meer informatie op onze pagina Privacy en beeldmateriaal.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.