Skip to content

Aanmelden

Aanmelden

Zoeken

Aanmelden in coronatijd: hieronder alle informatie over hoe we het samen gaan doen.

 

Hulp nodig bij het inplannen van de afspraak?
Mail naar groep8@vakcollege.nl of bel even naar 0492-792020.

Het aanmelden van nieuwe leerlingen voor schooljaar 2021-2022 is mogelijk van maandag 1 maart tot en met maandag 22 maart. U kunt via een reserveringssysteem een afspraak met ons maken op een datum en tijdstip waarop het u schikt. 

Het liefst persoonlijk, op het Vakcollege
We laten de inschrijving het liefst fysiek plaatsvinden, dat vinden we wel zo persoonlijk. Bij ons op school dus, coronaproof. Tijdens het bezoek aan school maken we kennis met elkaar, nemen we samen het inschrijfformulier door en kunt u uiteraard vragen stellen. We verzoeken om bij deze inschrijving één ouder en uiteraard het kind aanwezig te laten zijn.

U kunt via deze link een afspraak maken om uw zoon, dochter in te komen schrijven op een dag en tijdstip naar uw keuze. 

Stap 1: kies of u naar school wilt komen of op afstand wilt aanmelden (zie hieronder)
Stap 2: ga naar maart 2021 en kies een dag, tussen 1 en 22 maart. Kies daarna een tijd.
Stap 3: vul de gevraagde informatie in, vink het hokje aan en klik op ‘reserveren’.

Klik hier en reserveer een inschrijfmoment

U krijgt een dag later een mailbevestiging van onze administratie. Met deze mail sturen we ook het inschrijfformulier mee. Dat kunt u thuis al zover mogelijk invullen en mee naar school nemen. Hij is ook hier te downloaden. Het is geen probleem om invulvelden open te laten, dan helpen we u graag op school.

Als u niet naar school kunt of wilt komen
Als u onze school niet kunt of wilt bezoeken voor de aanmelding, dan kunt u dit aangeven in het reserveerprogramma. Dan plannen we een gesprek via Microsoft Teams, maar dient het inschrijfformulier wel vooraf op school afgegeven te worden, bij de receptie. We controleren dan nog even of het formulier juist is ingevuld en ondertekend.

Voor de inschrijving op school verzoeken we u mee te nemen:

  • Een geldig legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Het burgerservicenummer (BSN) van uw zoon/dochter
  • Indien beschikbaar vanuit de basisschool: een origineel adviesformulier van de basisschool
  • Eventueel een kopie van de verklaring van dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Vragen?
Heeft u vragen over de aanmelding of over bovenstaande informatie? Neem contact op met mevrouw Veerle van Schaijk, via v.vanschaijk@omosghelmond.nl. Of bel naar 0492-792020.

Het aanmeldingsformulier moet ondertekend worden door tenminste één ouder/verzorger. Het Vakcollege gaat ervan uit dat de beide ouders (indien beide ouders gezag hebben) akkoord gaan met de inschrijving van het kind op Vakcollege Helmond. Wij kunnen de inschrijving niet in behandeling nemen als blijkt dat gegevens of bijbehorende bescheiden niet volledig of voldoende zijn of naar waarheid zijn ingevuld. Uiteraard kunnen ouders/verzorgers deze bescheiden alsnog binnen de dan gestelde termijn aanleveren.

 

Bijgesteld advies n.a.v. eindtoets?

Mocht het zo zijn dat het advies van de basisschool is bijgesteld na de eindtoets, dan verzoeken wij u om uw zoon/dochter opnieuw aan te melden. Kom hiervoor op woensdag 2 juni tussen 15.30 en 17.00 uur of tussen 19.00 en 20.30 uur samen naar het Vakcollege Helmond en neem het nieuwe adviesformulier mee.

 Beeldmateriaal en privacy

Op onze school worden foto’s en video’s gemaakt voor verschillende doeleinden. Bij het inschrijven geven wij u informatie over ons beleid en uw rechten. Meer informatie op onze pagina Privacy en beeldmateriaal.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.