Skip to content

Aanmelden voor schooljaar 2021-2022

Aanmelden voor schooljaar 2021-2022

Aanmelden voor schooljaar 2021-2022

Zoeken

Aanmelden in coronatijd 

Het aanmelden van nieuwe leerlingen voor schooljaar 2021-2022 was mogelijk van maandag 1 maart tot en met maandag 22 maart. U kon via een reserveringssysteem een afspraak met ons maken. We laten onderstaande informatie op deze pagina staan; aanmelden kan uiteraard nog steeds.

LET OP (aanvulling 6 juli 2021)
Aanmeldingen nemen we in behandeling, maar plaatsing kunnen we op dit late moment in het huidige schooljaar niet meer garanderen. Aanmelden voor klas 4 is sowieso niet meer mogelijk, de klassen zijn helaas helemaal vol.

Wilt u uw zoon/dochter aanmelden? Mail naar v.vanschaijk@omosghelmond.nl. Of bel naar 0492-792020.

Het liefst persoonlijk, op het Vakcollege
We laten de inschrijving het liefst fysiek plaatsvinden, dat vinden we wel zo persoonlijk. Bij ons op school dus, coronaproof. Tijdens het bezoek aan school maken we kennis met elkaar, nemen we samen het inschrijfformulier door en kunt u uiteraard vragen stellen. We verzoeken om bij deze inschrijving één ouder en uiteraard het kind aanwezig te laten zijn.

Als u niet naar school kunt of wilt komen
Als u onze school niet kunt of wilt bezoeken voor de aanmelding, dan kunt u dit aangeven in het reserveerprogramma. Dan plannen we een gesprek via Microsoft Teams, maar dient het inschrijfformulier wel vooraf op school afgegeven te worden, bij de receptie. We controleren dan nog even of het formulier juist is ingevuld en ondertekend.

Graag meenemen:

  • Een geldig legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Het burgerservicenummer (BSN) van uw zoon/dochter
  • Indien beschikbaar vanuit de basisschool: een origineel adviesformulier van de basisschool
  • Eventueel een kopie van de verklaring van dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Vragen?

Heeft u vragen over de aanmelding of over bovenstaande informatie? Neem contact op met mevrouw Veerle van Schaijk, via v.vanschaijk@omosghelmond.nl. Of bel naar 0492-792020.

Het aanmeldingsformulier moet ondertekend worden door tenminste één ouder/verzorger. Het Vakcollege gaat ervan uit dat de beide ouders (indien beide ouders gezag hebben) akkoord gaan met de inschrijving van het kind op Vakcollege Helmond. Wij kunnen de inschrijving niet in behandeling nemen als blijkt dat gegevens of bijbehorende bescheiden niet volledig of voldoende zijn of naar waarheid zijn ingevuld. Uiteraard kunnen ouders/verzorgers deze bescheiden alsnog binnen de dan gestelde termijn aanleveren.

Beeldmateriaal en privacy

Op onze school worden foto’s en video’s gemaakt voor verschillende doeleinden. Bij het inschrijven geven wij u informatie over ons beleid en uw rechten. Meer informatie op onze pagina Privacy en beeldmateriaal.

Info

Delen!

Misschien ook leuk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.