Skip to content

Aanmelden op 8 en 9 maart

Aanmelden op 8 en 9 maart

Aanmelden op 8 en 9 maart

Zoeken

Welkom op het Vakcollege!

Op 8 en 9 maart 2022 kunnen ouders en leerlingen naar het Vakcollege Helmond komen voor de aanmelding voor het schooljaar 2022-2023.

De inschrijvingen zijn van 15.30-17.00 uur en van 19.00-20.30 uur.

Let op. Aanmelden voor schooljaar 2022-2023 voor leerjaar 2, is helaas niet meer mogelijk voor de opleidingen Techniek en Zorg & Welzijn. Voor leerjaar 3 geldt dat alle afdelingen helaas vol zitten.

Onderstaand kunt U de inschrijfformulieren vinden. U kunt het thuis invullen en uitgeprint meenemen op 8 of 9 maart. Lukt dit niet? Geen nood, we kunnen ook samen invullen op school.

Wilt u hem liever eerst uitprinten en dan thuis invullen met pen? Dat kan ook:

Wij verzoeken u mee te nemen:

  • Een geldig legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Het burgerservicenummer (BSN) van uw zoon/dochter
  • Indien beschikbaar vanuit de basisschool: een origineel adviesformulier van de basisschool
  • Eventueel een kopie van de verklaring van dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Vragen?

Heeft u vragen over de aanmelding of over bovenstaande informatie? Neem contact op met mevrouw Veerle van Schaijk, via v.vanschaijk@omosghelmond.nl.

Het aanmeldingsformulier moet ondertekend worden door tenminste één ouder/verzorger. Het Vakcollege Helmond gaat ervan uit dat de beide ouders (indien beide ouders gezag hebben) akkoord gaan met de inschrijving van het kind op het Vakcollege Helmond. Wij kunnen de inschrijving niet in behandeling nemen als blijkt dat gegevens of bijbehorende bescheiden niet volledig of voldoende zijn of naar waarheid zijn ingevuld. Uiteraard kunnen ouders/verzorgers deze bescheiden alsnog binnen de dan gestelde termijn aanleveren.

Bijgesteld advies n.a.v. eindtoets?

Soms komt het voor dat het advies van de basisschool nog wordt bijgesteld naar aanleiding van de uitslag van de eindtoets die je hebt gemaakt.

Heb je een herzien advies maar ben je nog niet aangemeld? Dan verzoeken we je om contact op te nemen met Veerle van Schaijk (v.vanschaijk@omosghelmond.nl). Zij maakt een afspraak voor de aanmelding.

Ben je al toegelaten en is je advies herzien? Dan verzoeken we je om het nieuwe adviesformulier af te komen geven op school of te mailen naar groep8@vakcollege.nl.

Info

Delen!

Misschien ook leuk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.