De Open Dag komt eraan: 10 februari
De Open Dag nadert en we zijn druk bezig met de voorbereidingen. Ook dit jaar willen we er weer voor zorgen dat onze bezoekers na afloop een duidelijk beeld hebben gekregen van onze school: van de mogelijkheden hier, maar ook van de sfeer. Op 10 februari 2019 is iedereen welkom tussen 11:00 en 15:00 uur. De Open Dag is hét moment om verschillende scholen te bezoeken en eens te ondervinden welke middelbare school het beste bij jou past. Wat kun je verwachten?
image

Wat is er allemaal te zien in ons mooi verbouwde Vakcollege? Bij binnenkomst in de grote plaza zie je al highlights van de drie afdelingen van het Vakcollege Helmond. Ga vooral eens kijken op de drie afdelingen Zorg & Welzijn, Techniek en Economie & Ondernemen! Er is van alles te zien en beleven: van schoonheidsbehandelingen en kookactiviteiten tot werken met hout, het maken van professionele webshop-foto's en nog heel veel meer. De leerlingen vertellen graag alles over hun projecten!

Escaperoom
De algemene vakken (Nederlands, biologie, natuurkunde, maatschappijleer etc) laten zich net als voorgaande jaren zien met een populaire Escaperoom. Aan de hand van verschillende vragen worden plezier en educatie gecombineerd: zo laten we zien hoe leren ook leuk kan zijn!

Ga het gesprek aan
En dan zijn er nog de verschillende informatietafels waar we alles vertellen over onder meer onze persoonlijke begeleiding, het cultuurprogramma, onze projecten rond internationalisering en loopbaanbegeleiding. Ga het gesprek aan! En neem erna wat te drinken aan een gezellige tafel, waar leerlingen van Zorg & Welzijn ook hapjes aanbieden.

Wees welkom!
We hopen dat je de open dag als heel waardevol ervaart en dat je kennismaakt met het gebouw, de medewerkers en de vakken waar je volgend jaar les in krijgt. Stel alle vragen die je hebt en maak een praatje met onze leerlingen. Wij zijn er klaar voor en ontvangen je graag op het Vakcollege Helmond!