GALA 2018

Woensdag 9 mei is het zover. Dan gaan we ons galafeest houden in het TOV-gebouw aan de Azalealaan 40. Het feest zal beginnen om 20.00 uur en zal duren tot 00.00 uur. Het galafeest is bedoeld voor alle leerlingen uit het derde en vierde leerjaar van het Vakcollege Helmond. De ingang van het galafeest is aan de achterkant van het TOV-gebouw.

Auto’s zullen naar de achterkant van het TOV-gebouw geleid worden door verkeersleiders in opvallende hesjes. De uitstappende leerlingen worden welkom geheten door piccolo’s, die de deur voor hen open maken. Daarna kunnen leerlingen via de rode loper naar binnen. Natuurlijk zijn alle ouders welkom om dit moment mee te maken en om foto’s te nemen.

Als je komt, zijn de volgende punten belangrijk om te weten:

  • Kom niet eerder dan om 19.45 uur naar het TOV-gebouw. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat je een mooie ontvangst krijgt.
  • Kom gepast gekleed. Dit hoeft niet persé een kostuum of galajurk te zijn, maar sportkleding is bijvoorbeeld niet feestelijk en dus niet toegestaan. 
  • Hoewel er vast en zeker leerlingen afgezet worden door een mooie auto met chauffeur, is het ook prima als je wandelend of op de fiets komt.
  • Een kaartje voor het feest kost € 2.50 in de voorverkoop en € 3,00 aan de kassa bij het TOV-gebouw. Rooijakkers Party & Events verzorgt het gehele feest en er is zelfs een professionele DJ. Voor hapjes en drankjes wordt natuurlijk ook gezorgd.
  • Het gala is voor alle derde-  en vierdejaars leerlingen van het Vakcollege Helmond. Introducees worden niet toegelaten.
  • Het feest is rookvrij en alcoholvrij.
  • Eenmaal binnen, blijft binnen. Eenmaal buiten, blijft buiten. Dit voorkomt rondzwerven rond het gebouw tijdens het feest.

Wij hopen op een geslaagd feest dat onvergetelijke herinneringen zal brengen!!