GALA 2019

Vrijdag 12 april is het zover. Dan gaan we ons galafeest houden in de businessclub van Helmond Sport. Het feest begint om 20.00 uur en duurt tot 00.00 uur. Het galafeest is bedoeld voor alle leerlingen uit het derde en vierde leerjaar van het Vakcollege Helmond. Toegang is helemaal gratis! Daarnaast krijgt iedere leerling drie consumptiebonnen.

Traditie is de aankomst, waarbij de ene auto nog mooier is dan de andere. Maar let op: dit is helemaal niet verplicht. Wie te voet komt of met de fiets, is net zo hard welkom. Iedereen wordt welkom geheten door piccolo’s. Daarna kunnen leerlingen via de rode loper naar binnen. Natuurlijk zijn alle ouders welkom om dit moment mee te maken en om foto’s te nemen.

Er is de hele avond goede muziek door onze eigen DJ, maar we hebben ook een spetterende gast! Hij heet Xerxes Naseri en je kent hem misschien van het laatste seizoen van The Voice. Kijk maar eens hier.

Als je komt, zijn de volgende punten belangrijk om te weten:

  • Kom niet eerder dan om 19.45 uur. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat je een mooie ontvangst krijgt.
  • Kom gepast gekleed. Dit hoeft niet persé een kostuum of galajurk te zijn, maar sportkleding is bijvoorbeeld niet feestelijk en dus niet toegestaan. 
  • Hoewel er vast en zeker leerlingen afgezet worden door een mooie auto met chauffeur, is het ook prima als je wandelend of op de fiets komt.
  • Het gala is voor alle derde-  en vierdejaars leerlingen van het Vakcollege Helmond. Introducees worden niet toegelaten.
  • Het feest is rookvrij en alcoholvrij.
  • Eenmaal binnen, blijft binnen. Eenmaal buiten, blijft buiten. Dit voorkomt rondzwerven rond het gebouw tijdens het feest.

Wij hopen op een geslaagd feest dat onvergetelijke herinneringen zal brengen!!